Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Optimiști în noul an școlar
14.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 306

Cu încredere și optimism. Astfel au pășit în școli și copiii instituționalizați din Olt. De la prichindeii de clasă pregătitoare până la cei de facultate, cu toții își doresc să aibă un nou an școlar excelent, cu rezultate foarte bune.


 Ieri a fost o zi plină cu emoții și pentru copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt. Pentru Aproximativ 100 de elevi a început o nouă etapă din viața de școlar.
Optimiști și cu gânduri bune. Au fost sentimentele pe care acești doi tineri le-au trăit în prima zi de școală. Ei își propun să fructifice cunoștințele acumulate în liceu, practicând meseriile profilului pentru care au optat.
Pentru toți cei care au revenit în bănci, conducerea instituției le urează un an școlar cu multe rezultate bune și îi asigură de tot sprijinul de care au nevoie. În Olt, 800 de copii instituționalizați sunt înscriși la școală și grădiniță.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021