Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De mâine, liber pe baltă!
07.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 904

Astăzi a fost ultima zi de prohibiție. Începând de mâine este liber la pescuit pentru toate speciile de pește, anunță directorul AJVPS Olt, Mihai Albulescu. Acesta spune că a fost cea mai dură perioadă în care s-a acționat non-stop în lupta cu braconierii, care au fost parcă mai mulți ca niciodată. Zeci de kilometri de plase de pescuit au fost scoase din apele râului Olt.


Gata cu perioada de prohibiție! Începând de mâine, 8 iunie, pescarii de pot întoarce din nou pe baltă. Potrivit directorului AJVPS Olt, Mihai Albulescu, 6.000 de pasionați ai acestui sport sunt înregistrați la nivelul județului Olt. Cu toții așteaptă relaxarea, pe malul apei, cu undița în mână.
Două luni a durat perioada de prohibiție, timp în care, autoritățile s-au aflat într-o continuă luptă cu braconierii.
Controalele au fost desfășurate împreună cu reprezentanții MAI. Mulți dintre braconieri au fost prinși și s-au ales cu dosare penale. În alte cazuri, echipele de control au găsit doar plasele aruncate în apă, urmând ca braconierii să se întoarcă după ele noaptea sau a doua zi. În total, peste 20 de kilometri de plase de pescuit au fost scoase din apă și distruse de reprezentanții AJVPS Olt, în cele două luni de prohibiție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE