Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție în aer liber la Slatina
03.05.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6519

Relaxare, distracție și voie bună în cea de-a doua zi de Paște, la Slatina. Sute de oameni au ieșit la pădure sau au petrecut ore bune în parc, la aer liber, după mesele copioase din prima zi de Paște. Iar cum vremea a fost tocmai bună pentru o ieșire în natură, ziua s-a încheiat perfect pentru cei care s-au distrat la iarbă verde.


 La pădure, la grătar sau în parc. Așa au ales slătinenii să petreacă cea de-a doua zi de Paște. Fie că s-au plimbat pur și simplu în natură, au făcut picnic sau mișcare, mai ales că și vremea a fost frumoasă în aceste zile, slătinenii au ieșit, cu mic cu mare, la iarbă verde.
În timp ce unii s-au plimbat la pădure, alții au ieșit la grătar cu familia și prietenii.
Și parcurile au fost la mare căutare, luni după Paște.De exemplu, Parcul Tineretului din Slatina a fost plin de persoane dornice să se distreze în aer liber. Au venit împreună cu familia, cu prietenii, iar locurile de joacă au fost animate de bucuria celor mici.
Chiar dacă a fost al doilea Paște în pandemie, slătinenii s-au bucurat că au avut totuși libertate de mișcare și au putut ieși în natură. Cu toții speră ca restricțiile să fie
ridicate și să revenim cât mai repede la o viață normală, cea de dinaintea pandemiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024