Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Distracție în aer liber la Slatina
04.05.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6313

Relaxare, distracție și voie bună în cea de-a doua zi de Paște, la Slatina. Sute de oameni au ieșit la pădure sau au petrecut ore bune în parc, la aer liber, după mesele copioase din prima zi de Paște. Iar cum vremea a fost tocmai bună pentru o ieșire în natură, ziua s-a încheiat perfect pentru cei care s-au distrat la iarbă verde.


 La pădure, la grătar sau în parc. Așa au ales slătinenii să petreacă cea de-a doua zi de Paște. Fie că s-au plimbat pur și simplu în natură, au făcut picnic sau mișcare, mai ales că și vremea a fost frumoasă în aceste zile, slătinenii au ieșit, cu mic cu mare, la iarbă verde.
În timp ce unii s-au plimbat la pădure, alții au ieșit la grătar cu familia și prietenii.
Și parcurile au fost la mare căutare, luni după Paște.De exemplu, Parcul Tineretului din Slatina a fost plin de persoane dornice să se distreze în aer liber. Au venit împreună cu familia, cu prietenii, iar locurile de joacă au fost animate de bucuria celor mici.
Chiar dacă a fost al doilea Paște în pandemie, slătinenii s-au bucurat că au avut totuși libertate de mișcare și au putut ieși în natură. Cu toții speră ca restricțiile să fie
ridicate și să revenim cât mai repede la o viață normală, cea de dinaintea pandemiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021