Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Centru de vaccinare la ALRO Slatina
29.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1365

Primul centru de vaccinare dedicat angajaților de pe platforma industrială a Slatinei își va începe activitatea în data de 4 mai. Salariații uzinei de aluminiu și familiile acestora vor fi înscriși pe o listă internă și vor evita, în acest fel, programările pe platforma națională.


 Centrul de vaccinare de la ALRO Slatina va deveni operațional începând cu data de 4 mai. Noul punct de lucru va deservi întreaga platformă industrială a Slatina și va avea o capacitate de aproximativ 80 de vaccinări pe zi. Prezent la acest eveniment, prefectul de Olt a ținut să felicite inițiativa uzinei și este convins că noul centru va aduce un ajutor important campaniei de vaccinare, la nivel județean.
Programarea pentru administrarea vaccinului va fi diferită pentru cei de pe platforma industrială. Salariații și familiile acestora vor fi înscriși pe o listă internă separată și vor evita programările pe platforma națională.
Aproximativ 6.000 de persoane urmează să se imunizeze în cadrul noului centru de vaccinare de la ALRO Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021