Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina │Transport gratuit cu autobuzul
18.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3205

Societatea de transport public în comun din Slatina a anunțat faptul că și în acest an elevii, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor avea gratuitate. De asemenea, conducerea companiei spune că odată cu redeschiderea școlilor, cursa specială pentru elevi va intra din nou în funcțiune.


Transportul public în comun din Slatina va fi gratuit și în acest an pentru pensionarii, elevii și persoanele cu handicap, care au abonamente. Pentru a beneficia de această facilitate, doritorii trebuie să aducă la sediul companiei Loctrans o serie de documente.
Inițiată în septembrie 2020, cursa specială pentru elevi a reprezentat un real ajutor pentru tinerii care se duceau cu autobuzul la școală. Linia specială este acum nefuncțională, întrucât cursurile se desfășoară acum în mediul online. Directorul societății de transport public în comun a declarat că odată cu începerea orelor față-n față, cursa specială pentru elevi va fi reluată.
De asemenea, societatea Loctrans are în plan suplimentarea curselor ce deservesc platforma industrială a Slatinei, dar și deschiderea de noi linii pentru angajații acestor companii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE