Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiectul CAO, în linie dreaptă
18.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 850

Proiectul Companiei de Apă Olt de extindere a rețelei de apă și canalizare în Slatina și în alte 24 de localități din județ prinde contur. Reprezentanții CAO spun că la finalul anului 2020 au fost semnate 15 din cele 26 de contracte din cadrul proiectului cadru. În primăvara acestui an se vor deschide primele șantiere de lucru.


Marele proiect al Companiei de Apă Olt, privind dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județ se pregătește de deschiderea primelor șantiere. Până în acest moment au fost semnate mai mult de jumătate dintre contracte. Astfel, din primăvară, vor începe lucrările efective în mai multe localități precum Piatra-Olt, Găneasa, Vișina, Drăgănești-Olt și Dăneasa.

„Știm că atât autoritățile locale, cât și cetățenii din cele 25 de localități unde Compania de Apă Olt va începe investițiile pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, vor să vadă șantierele deschise, dar vorbim despre proceduri care durează, despre obținerea foarte multor avize.
Important este că avem această finanțare și sunt convins că, din primăvară, se va lucra intens pe multe șantiere, din orașele și comunele județului Olt”, a declarat Cătălin Ușurelu, director general Compania de Apă Olt.

În acest moment, investițiile legate de îmbunătățirea facilităților de tratare a apei pentru Corabia, extinderea stației de tratare a apei din Balș, construirea stațiilor de epurare de la Șerbănești, Schitu, Tia Mare, Rusănești, Fărcașele și Scărișoara sunt în proceduri de analiză și evaluare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE