Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Jumătate dintre dascăli vor să se vaccineze
14.01.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 384

Jumătate dintre profesorii olteni vor să se vaccineze anti-Covid. Părinții și elevii spun că aceasta este o decizie înțeleaptă și că prin imunizare șansele de infectare cu noul coronavirus în școli ar scădea substanțial.


Personalul din învățământ va intra în etapa a II-a a campaniei de vaccinare anti-Covid. La nivelul județului, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Școlar județean Olt, puțin peste 55 % dintre profesori și-au exprimat acordul pentru imunizare.
Inspectorul general al ISJ Olt, Victor Iacobescu, spune că acest procent este influențat de mai mulți factori. Crede însă că numărul cadrelor didactice care vor dori imunizarea va crește în următoarea perioadă.
Ce spun slătinenii despre această situație? Părerile sunt împărțite, dar un lucru este cert: mulți dintre ei, atât elevi, cât și părinți își doresc ca orele de curs să se desfășoare în sala de clasă.
Ponderea angajaților din învățământul preuniversitar care s-au arătat până acum disponibili să se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, a anunțat, astăzi, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. În schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE