Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Piața muncii, grav afectată de COVID-19
14.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 162

La nivelul județului Olt, piața muncii a fost grav afectată de pandemia de coronavirus. În această perioadă, în evidențele AJOFM Olt sunt înregistrați mai mulți șomeri, iar numărul locurilor de muncă vacante pentru olteni sunt la jumătate față de aceiași perioadă a anului trecut.


Tot mai mulți șomeri și tot mai puține locuri de muncă oferite de angajatorii olteni. Este situația pe care Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt o înregistrează în perioada aceasta. Din cauza restricțiilor generate de pandemie, activitatea din multe domenii a fost restricționată, iar firmele nu mai sunt interesate să angajeze forță de muncă. De exemplu, anul trecut, locurile de muncă vacante comunicate de agenții economici din județ la această dată erau de 610, iar acum sunt în număr de 381.

Dacă până acum, oltenii aveau de ales între joburi din mai multe domenii de activitate, acum sunt tot mai puțini angajatori care reușesc să se mențină pe piața muncii.
Persoanele interesate să-și găsească un job pot consulta zilnic pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt oferta actualizată de locuri de muncă vacante.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020