Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Facilități multiple, la doar un click distanță
14.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 109

Slătinenii au început să utilizeze din ce în ce mai des serviciile de plată online. Peste 2.000 de beneficiari de servicii de apă și canal folosesc, în prezent, aplicația mobilă pusă la dispoziție de Compania de Apă Olt. Aglomerația la ghișee a fost evitată, iar acest lucru arată faptul că oamenii s-au împrietenit cu mediul online și cu facilitățile acestuia.


Potrivit Companiei de Apă Olt, numărul utilizatorilor aplicației CAO Mobile a crescut de șapte ori în perioada de pandemie, față aceeași perioadă a anului 2019. Așa se face că, în prezent, peste 2.000 de beneficiari ai serviciilor de apă și canalizare din Slatina folosesc, în prezent, această aplicație. Reprezentanții companiei au făcut apel în repetate rânduri către beneficiarii să evite să meargă la casierii pentru plata facturilor în timpul perioadei de criză epidemiologică și să aleagă folosirea exclusivă a aplicațiilor mobile.
"Le mulțumim cetățenilor că au respectat regulile de distanțare socială impuse și au folosit, în ultime două luni, mult mai mult aplicatia CAOmobile pentru plata facturilor. Este o modalitate sigură și ușoară de plată și, în acest fel, se protejează atât pe ei, cât și pe cei din jur", a declarat Cătălin Ușurelu, directorul general al Companiei de Apă Olt.

Aplicația CAOmobile funcționează atât pe telefoane cu sistem de operare Android cât și IOS și poate fi descărcată, gratuit, din Google Play sau AppStore. După instalare, consumatorii trebuie să își creeze un cont nou prin completarea datelor, codului de client și numărului de contract, informații care se găsesc pe ultima factură emisă de Compania de Apă Olt. Aici se pot verifica facturile din ultimul an și soldul, se poate transmite indexul apometrului prin autocitire, se poate vedea graficul consumului de apă și se pot plăti facturi într-un mod practic și util.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020