Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bilete de tratament pentru sute de olteni
13.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 273

Peste 3.000 de pensionari și salariați din județul Olt au cerut, până în acest moment, bilete de tratament de la Casa Județeană de Pensii. Doar 700 dintre aceștia le-au și valorificat, cei mai mulți solicitând stațiunile de pe Valea Oltului și de pe litoral. Reprezentanții instituției au anunțat că în această perioadă sunt disponibile tichetele pentru seria a XIII – a, iar toți cei îndreptățiți sunt așteptați să le revendice de la ghișeu.


Foarte mulți olteni, atât din rândul salariaților, dar și din cel al pensionarilor au avut nevoie de tratament balnear și au cerut bilete subvenționate la Casa Județeană de Pensii Olt. Potrivit unei statistici realizate de reprezentanții instituției, peste 3.000 de persoane au depus cereri pentru aceste tichete la preț redus.
Biletele de tratament din această ultimă serie, a XIII-a, vor fi distribuite până în data de 19 august inclusiv. În cazul în care vor rămâne tichete nevalorificate, reprezentanții Casei Județene de Pensii Olt au anunțat că le vor scoate la vânzare în data de 24 august.
Biletele de tratament la preț redus pot fi achiziționate de către pensionari, persoane asigurate sau încadrate cu handicap și care au o recomandare pentru tratament balnear din partea medicului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020