Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Val de verificări și amenzi în Olt
12.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 171

Controale severe desfășurate de inspectorii sanitari veterinari în ultimele săptămâni. Aproximativ 20 de kilograme de carne și preparate din carne, dar și produse lactate au fost retrase de la comercializare pentru că erau neetichetate și cel mai probabil expirate. Pe lângă acestea neconformități grave, au fost depistate și alte deficiențe fiind aplicate amenzi în valoare totală de aproximativ 1 miliard de lei vechi.


În plin sezon estival, reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt au intensificat acțiunile de control. Au fost vizate magazinele alimentare, terasele și supermarketurile pe de raza județului nostru. Astfel, în perioada 1 iulie-10 august au fost efectuate aproximativ 300 de controale, fiind constatate multe nereguli privind respectarea măsurilor de prevenire a noului coronavirus. Amenzile aplicate au fost usturătoare.

În urma acțiunilor de control, inspectorii ai găsit produse neconforme care puteau pune sănătatea consumatorilor în pericol, acestea fiind retrase de la comercializare.
În toată această perioadă, pentru neconformitățile depistate, reprezentanții DSVSA Olt au aplicat amenzi în valoare totală peste 95.000 de lei și zeci de avertismente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020