Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au afișat punctajele pentru creșe
11.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 207

S-au afișat punctajele celor care au solicitat un loc la creșă pentru anul școlar 2020-2021. În baza numărului de dosar, persoanele care au depus solicitări pot afla câte puncte au acumulat. Repartizarea copiilor la creșe se va face însă abia în septembrie, în funcție de evoluția pandemiei.


S-au încheiat înscrierile pentru creșele din Slatina. Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, anul acesta au fost înregistrate cele mai multe cereri din ultimul timp. Ar fi disponibile cel mult 52 de locuri, iar 178 de slătineni au depus cerere pentru ele. Recent, reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina au afișat lista cu punctajele pentru fiecare dosar depus. Ei spun că, în funcție de evoluția situației pandemice și de măsurile stabilite de autorități pentru luna septembrie, se va stabili câți copii vor merge efectiv la creșă.
Punctajele primite au fost acordate pe baza criteriilor pe care fiecare solicitant în parte le-a avut la dispoziție pe cererea de înscriere. Cei care nu sunt mulțumiți de punctajul afișat, pot depune contestație personal la sediul instituției, prin poștă sau pe adresa de email: office@das-slatina.ro.
Cei mai mulți dintre solicitanți obțin punctaj mic din cauza faptului că nu atașează la dosar toate documentele din care să rezulte că ambii părinți au un loc de muncă.

Persoanele care nu știu numărul de înregistrare al dosarului, pot suna la numărul de telefon: 0766 677 906, pentru a afla punctajul obținut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020