Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cerere mare pentru păstrăvul de Ianca
07.08.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 259

Valorificarea păstrăvului de la Ianca a mers neașteptat de bine, spun reprezentanții Direcției Silvice Olt. Astfel că, până la această dată programul propus pentru anul 2020 este aproape finalizat. Prețul unui kilogram de păstrăv curcubeu este de 20 de lei.


Pește de calitate, proaspăt și foarte gustos. Este păstrăvul curcubeu de la Păstrăvăria Ianca, aflată în administrarea Direcției Silvice Olt. Anual, de aici se valorifică tone de pește, atât pentru consum, cât și puiet de păstrăv pentru popularea celorlalte păstrăvării de stat. Păstrăvul de Ianca este extrem de căutat, iar până la această dată, programul propus de valorificare este aproape finalizat, spun reprezentanții instituției.

În urma contractelor încheiate cu agenții economici din țară, instituția a reușit să înregistreze un profit considerabil. În continuare, cei care doresc să cumpere pește proaspăt o pot face  de la păstrăvăria din comuna Ianca, aflată chiar pe malul Dunării.

Păstrăvăria de la Ianca a fost amenajată în anul 1986, fiind exploatat un izvor aflat în apropierea localității, a cărui apă are temperatura potrivită pentru creșterea păstrăvului curcubeu. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020