Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 490 de locuri de muncă vacante
09.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 5579

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a anunțat că la nivelul județului sunt disponibile peste 500 de locuri de muncă. Cele mai multe job-uri sunt în industrie, comerț și servicii. Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot adresa direct instituției sau pot consulta site-ul ANOFM.


Agenții economici de pe raza județului Olt au transmis, până în acest moment, peste 500 de locuri de muncă vacante. Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, cele mai multe job-uri se adresează persoanelor cu studii liceale și postliceale, în domenii precum industria prelucrătoare, comerțul sau serviciile.
Din totalul de locuri de muncă vacante din județ, aproximativ 500 de locuri sunt în Slatina. Cele mai căutate meserii sunt cele de economist, agent vânzări, lucrător gestionar sau șofer autoturisme și camionete.
Persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în această perioadă se pot adresa direct instituției, la ghișeu sau telefonic, sau pot accesa pagina de internet a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro, la secțiunea persoane fizice - locuri de muncă vacante.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE