Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Obligați să respecte măsurile de protecție
08.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 341

Continuă acțiunile oamenilor legii, pentru respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Sars-Cov-2. Noi controale au fost făcute în zonele aglomerate, la terase și în piețe, dar și în mijloacele de transport în comun, unde oamenii sunt obligați să poarte masca de protecție.


Au fost intensificate acțiunile de control, în județul Olt, pentru respectarea măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirii de coronavirus. Terase, baruri, piețe și mijloace de transport în comun, toate au fost verificate de oamenii legii, în ultimele zile. Verificările au început week-end-ul trecut și vor continua în fiecare zi, pe toată perioada stării de alertă, pentru ca oamenii să conștientizeze că trebuie să respecte măsurile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. Numai în ultimele 48 de ore au fost verificate aproape 60 de societăți comerciale și peste 40 de mijloace de transport în comun.
Atât pe stradă, cât și în mijloacele de transport în comun, oamenii trebuie să respecte măsurile de protecție. Echipajele vor fi în permanență în teren, pentru a lua măsuri împotriva celor care încalcă aceste reguli.
Controalele vor avea loc atât ziua, cât și pe timp de noapte. Cei care vor fi prinși că nu respectă măsurile impuse de autorități vor fi aspru sancționați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020