Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bilete de tratament pentru Valea Oltului
08.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 249

Casa Județeană de Pensii Olt a lansat o nouă serie de bilete de tratament. Sunt peste o sută de tichete sunt puse la dispoziția tuturor celor care vor să se trateze și să petreacă o mini-vacanță la preț redus. Este prima serie din această vară când oferta cuprinde și stațiunile de pe Valea Oltului, iar pensionarii au venit din timp la ghișeu, pentru a fi siguri că prind un loc liber.


Pensionarii sau persoanele asigurate care au nevoie de tratament balnear își pot achiziționa bilete, din nou, prin intermediul Casei Județene de Pensii Olt. Aceasta este cea de-a zecea serie, fiind puse la dispoziție peste 100 de tichete pentru stațiuni precum Olănești, Căciulata sau Călimănești.
Oltenii au venit încă de astăzi la ghișeele instituției pentru a fi siguri că prind un loc în stațiunea preferată. Olănești și Herculane sunt cele mai solicitate. Oamenii spun că această variantă de tratament și relaxare pe care Casa de Pensii o oferă îi ajută foarte mult din punct de vedere financiar.
Din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor stricte de protecție pe care unitățile de cazare au fost obligate să le implementeze, beneficiarii biletelor de tratament trebuie să contacteze hotelul telefonic sau prin email pentru a se stabili ora de sosire și de plecare. Lista cu datele de contact ale unităților hoteliere se poate găsi pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE