Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prea relaxați, amendați de Poliție
06.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1154

O nouă acțiune amplă a forțelor de ordine din Olt, în acest sfârșit de săptămână, în zonele aglomerate pentru combaterea răspândirii virusului chinezesc. Au fost aplicate zeci de sancțiuni contravenționale la mai multe societăți comerciale care nu respectau măsurile de prevenție impuse de stat.


Terase, baruri, magazine sau piețe agroalimentare sunt doar câteva locuri în care au acționat polițiștii olteni, în sistem integrat, pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de prevenire pe timp de pandemie. Acțiunea a avut loc pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus.
Se pare că mulți dintre administratori încalcă regulile impuse în perioada aceasta. Distanțarea fizică și purtarea măștii sunt principalele reguli ignorate, pentru care s-au aplicat amenzi. La control, însă, oamenii legii au descoperit și alte deficiențe de natură economică. Toți administratorii prinși pe picior greșit au fost aspru sancționați.
Tot în acest week-end, polițiștii olteni au reținut 48 de permise de conducere, pentru diferite abateri. De asemenea, au fost depistați mai mulți șoferi care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și doi tineri care conduceau fără a deține permis de conducere. Cu toții sunt cercetați pentru faptele lor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE