Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția, în trafic printre șoferi
03.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 194

Tot mai multe abateri ale șoferilor pe drumurile publice, în județul Olt. Pentru că în ultima perioadă a crescut numărul celor prinși băuți la volan sau fără permis de conducere, echipajele Poliției Rutiere organizează în permanență acțiuni și controale în trafic. În ultimele 24 de ore, oamenii legii au sancționat numeroși șoferi și au întocmit dosare penale celor care au încălcat regulile de circulație.


Mulți șoferi încalcă regulile de circulație, dar nici polițiștii nu se lasă și organizează și mai des acțiuni în trafic. În ultimele luni, tot mai mulți conducători auto au fost prinși băuți la volan, fără permis de conducere, conducând cu viteză excesivă sau care comit alte abateri la regimul circulației.
Polițiștii au început să organizeze și mai des acțiuni și controale, pentru a-i sancționa pe șoferii iresponsabili, dar și pentru prevenirea accidentelor de circulație din cauza teribilismului acestora.
Echipajele Poliției Rutiere vor fi prezente în trafic și în acest week-end, în număr mare, atât în mediul urban, cât și în cel rural. Vor acționa cu aparate radar, dar și pentru testarea consumului de alcool și droguri.
De asemenea, polițiștii vor fi prezenți și în zona trecerilor de pietoni, pentru că mulți șoferi nu acordă prioritate celor aflați în traversare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE