Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au grijă de rețelele de apă și canal
03.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 344

Deșeurile menajere, plastice sau cele textile pe care oamenii le aruncă de multe ori în canal blochează buna funcționare a acestor rețele. De aceea, Compania de Apă Olt desfășoară frecvent lucrări de mentenanță în toate zonele cu probleme. Reprezentanții companiei spun că cele mai sensibile locații sunt reprezentate de zonele de case din oraș.


La aproape fiecare ploaie torențială, atunci când se adună o cantitate mare de precipitații într-un timp scurt, rețeaua de canal din mai multe zone ale orașului cedează. Angajații Companiei de Apă Olt avertizează consumatorii că principala cauză a inundațiilor, mai ales în zona de case a orașului, nu este legată de infrastructura rețelei, ci mai degrabă de cantitățile mari de deșeuri pe care aceștia le găsesc în canal.

Pentru a limita numărul incidentelor de acest fel, reprezentanții CAO spun că desfășoară constant lucrări de întreținere. Echipele companiei monitorizează infrastructura de apă și canal din oraș, iar acolo unde situația o impune, acționează prompt cu lucrări de reparație și întreținere.
Reprezentanții Companiei de Apă Olt au anunțat că în curând își vor achiziționa echipamente noi de intervenție, astfel încât toți utilizatorii să beneficieze de cele mai bune servicii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020