Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor de la stat, prea greu de accesat
03.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

Angajatorii olteni sunt deschiși să le ofere tinerilor liceeni și studenți locuri de muncă temporare, prin care pot să capete experiență. Ei pot beneficia astfel de stimulent financiar de la stat, însă procedura este una complicată și se lipsesc de acești bani.


În timpul vacanțelor, mulți adolescenți doresc să-și suplimenteze veniturile și caută un loc de muncă. Statul încurajează firmele să le ofere tinerilor șansa să lucreze temporar, oferind un stimulent financiar lunar.
Iulia este proprietara unei terase, iar vara este anotimpul în care suplimentează numărul de angajați. În fiecare an, a oferit tinerilor oportunitatea să lucreze și totodată să capete experiența de care au nevoie pe viitor. Cât despre stimulentul financiar oferit de stat, spune că ar fi binevenit, dar procedura este una complicată și o determină să renunțe la bani.
La nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, în ultimii ani, niciun angajator nu a depus cerere pentru a beneficia de subvenția pentru elevii sau studenții angajați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE