Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se oprește alimentarea cu apă!
29.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3388

Compania de Apă Olt a anunțat faptul că în noaptea de marți spre miercuri, furnizarea apei potabile în partea de sus a orașului va fi oprită. Reprezentanții CAO spun că este vorba de executarea unor lucrări de reparație și întreținere, în vedere îmbunătățirii calității apei.


În noaptea de 30 iunie de la ora 21:45 și până a doua zi, dimineața, Compania de Apă Olt va întrerupe serviciile de furnizare a apei potabile în partea de sus a orașului. Lucrările de întreținere și reparații care vor fi efectuate în această perioadă au ca scop îmbunătățirea calității apei consumate de către slătineni.
De aproape 10 luni nu s-au mai efectuat lucrări de reparație și întreținere a rețelei de apă din Slatina, iar directorul Sediului Secundar al Companiei de Apă mărturisește că în aceste zone ale orașului, o astfel de intervenția era chiar necesară.
Reprezentanții CAO avertizează faptul că, la repunerea în funcțiune a sistemului, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020