Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stimulent de risc pentru angajații DGASPC Olt
04.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5660

Angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt care au fost izolați la locul de muncă vor beneficia de stimulent de risc social. Este vorba despre cei peste 900 de salariați care au lucrat în ture, pe perioada stării de urgență.


La Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, pandemia de coronavirus a însemnat și reorganizarea totală a activității în căsuțele de tip familial, dar și în centrele rezidențiale. Aici, angajații au fost nevoiți să rămână la serviciu în ture, pentru a se evita transmiterea infecției cu noul coronavirus. Statul îi recompensează pe acești salariați și le oferă un stimulent de risc social.
A fost o perioadă grea pentru angajații DGASPC Olt care au stat departe de familii și cei dragi, dar timpul petrecut alături de copiii și bătrânii din centre a fost de neuitat.
În continuare, în toate centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, angajații, dar și beneficiarii respectă cu strictețe regulile de protecție, pentru a nu se îmbolnăvi cu noul coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020