Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua copilului, diferită pe timp de pandemie
01.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 320

Pandemia de coronavirus a afectat chiar și ziua de 1 iunie, o zi în care cei mici erau obișnuiți să participe la petreceri dedicate lor și să se distreze alături de mulți prieteni. Părinții au încercat să adapteze activitățile cu cei mici la noile reguli impuse de către autorități, fără să strice cheful de joacă al celor mici. Mulți au ales să rămână în casă, de teamă că s-ar putea îmbolnăvi dacă se întâlnesc cu alți copii.


Activitățile de ziua internațională a copilului au fost diferite în acest an. Vechile obiceiuri, precum ieșitul prin parcuri cu prietenii sau jocurile de grup alături de alți copii au fost schimbate. Unii părinți au încercat, totuși, să le ofere celor mici o zi de neuitat, adaptându-se la noile reguli de protecție impuse de autorități.
Acest lucru nu a fost valabil pentru toți. Teama de virus i-a ținut pe oameni în case, alegând să îi protejeze pe cei mici de riscul de îmbolnăvire.
Pentru cei mai mici, orice activitate de petrecere a timpului în aer liber este o bucurie, iar acest lucru nu i-a afectat. Pentru cei mai mari, însă, ziua de 1 iunie a fost diferită față de alți ani. De teama contractării noului coronavirus, unii copii fie au stat în casă, fie s-au dus la țară cu familia, fie au ieșit la o scurtă plimbare.
În ultimii ani, ziua de 1 Iunie era, cel puțin pentru copiii din Slatina, prilej de mare sărbătoare . Mii de prichindei participau cu bucurie la petrecerile organizate de primărie. Se distrau, acumulau experiențe noi și se înscriau la tombolele care le aduceau premii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE