Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terenuri pline de gunoaie, proprietari amendați
02.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1418

Proprietarii de terenuri îngrădite sau neîngrădite sunt pasibili de amenzi uriașe, dacă pe acestea sunt depozitate gunoaie, ori este crescută vegetație abundentă. La Slatina, mai multe astfel de terenuri, proprietate privată, s-au transformat în ghenă de gunoi. Polițiștii, dar și vecinii îi somează pe proprietari să îi curețe locurile, pentru că altfel, vor plăti amenzi de până la 2.500 de lei.


Sunteți proprietarul unui teren îngrădit sau neîngrădit, iar pe acesta sunt depozitate gunoaie, deșeuri menajere sau resturi de materiale de construcții, ori este crescută vegetație abundentă? Trebuie să știți că sunteți pasibil de amendă. Chiar dacă mizeria a fost depozitată pe terenul dumneavoastră de alte persoane, aveți obligația să mențineți locul curat.
Fie că sunteți proprietarul sau chiriașul unui astfel de teren, aveți aceeași răspundere. Să îl păstrați curat, iar periodic, să vă asigurați de acest lucru.
Poliția Locală Slatina a desfășurat, anul trecut, o serie de astfel de controale. Acțiunile vor fi reluate, în perioada următoare, iar proprietarii cu terenurile neigienizate, vor răspunde în fața legii.
Controalele în acest sens vor fi însă reluate, în perioada următoare, iar până atunci, proprietarii sunt obligați să își curețe terenurile, chiar și pe cele de vânzare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020