Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiști și mascați în stradă, de 1 Iunie
02.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 165

150 de polițiști și mascați au fost în stradă, în minivacanța de 1 Iunie. A fost o acțiune fulger, care a durat timp de 3 ore și s-a desfășurat în tot județul. Polițiștii au verificat mașinile, iar aproape 200 de șoferi au fost sancționați, pentru diferite abateri.


De 1 iunie, Poliția s-a aflat în stradă. 150 de oameni ai legii de la Serviciul Rutier, Ordine Publică, Investigații Criminale, dar și mascați, au desfășurat controale în trafic, în tot județul Olt. Au fost vizați șoferii din vina cărora se produc cele mai multe accidente de circulație. Iar în timpul verificărilor, numeroși conducători auto au fost sancționați pentru viteză excesivă, alcool, depășiri neregulamentare, dar și alte abateri.
Două mașini au fost găsite cu defecțiuni tehnice, motiv pentru care au fost retrase certificatele de înmatriculare. Polițiștii le-au oferit șoferilor și o serie de recomandări, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Una dintre ele este păstrarea distanței de siguranță, față de vehiculul din față, pentru ca șoferii să poată opri la timp, în orice condiții. Foarte multe accidente au loc din această cauză. Chiar în ultima zi a lunii mai, un astfel de accident a avut loc la Slatina. Un tânăr de 19 ani, din Slătioara, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoutilitara care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoutilitara a lovit un alt autoturism, al treilea, care se afla în fața sa, după care s-a oprit într-un stâlp. Doi dintre șoferi au fost răniți în urma accidentului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020