Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de slătineni folosesc aplicația CAO Mobile
29.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1404

Slătinenii au început să utilizeze din ce în ce mai des serviciile de plată online. Peste 2.000 de clienți ai Companiei de Apă Olt folosesc, în prezent, aplicația mobilă pusă la dispoziție. Aglomerația la ghișee a fost evitată, iar acest lucru arată faptul că oamenii s-au acomodat cu ideea de accesare de informații la doar un click distanță.


Potrivit Companiei de Apă Olt, față februarie 2019, numărul utilizatorilor aplicației CAO Mobile a crescut de șapte ori în lunile martie si aprilie. Așa se face că, în prezent, peste 2.000 de beneficiari ai serviciilor de apă și canalizare din Slatina folosesc, în prezent, această aplicație. Reprezentanții companiei au făcut apel în repetate rânduri către beneficiarii să evite să meargă la casierii pentru plata facturilor în timpul pandemiei și să aleagă folosirea exclusivă a aplicațiilor mobile.
"Le mulțumim cetățenilor că au respectat regulile de distanțare socială impuse și au folosit, în ultime două luni, mult mai mult aplicatia CAOmobile pentru plata facturilor. Este o modalitate sigură și ușoară de plată și, în acest fel, se protejează atât pe ei, cât și pe cei din jur", a declarat Cătălin Ușurelu, directorul general al Companiei de Apă Olt.
Aplicația CAOmobile funcționează atât pe telefoane cu sistem de operare Android cât și IOS și poate fi descărcată, gratuit, din Google Play sau AppStore. După instalare, slătinenii trebuie să își creeze un cont nou prin completarea datelor, codului de client și numărului de contract, informații care se găsesc pe ultima factură emisă de Compania de Apă Olt. Aici se pot verifica facturile din ultimul an și soldul, se poate transmite indexul apometrului prin autocitire, se poate vedea graficul consumului de apă și se pot plăti facturi într-un mod practic și util.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020