Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jurământ militar în vreme de pandemie
29.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 241

Zi importantă, astăzi, pentru elevii Școlilor de Pompieri și Jandarmi, aflați în practică la unitățile din județul Olt. Ei au depus jurământul de onoare, prin care s-au angajat că vor fi mereu în slujba țării, chiar cu prețul vieții. Ceremonialul militar s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de protecție, pentru prevenirea îmbolnăvirii de coronavirus. Emoțiile au fost mari pentru tinerii care au îmbrăcat haina militară.


Au fost emoții mari, astăzi, pentru elevii aflați în practică la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab“ al județului Olt. Tinerii au depus jurământul, la sediul unității din Slatina. A fost un moment unic și foarte important din viața lor. La ceremonia militară au participat reprezentanții ISU Olt și elevii aflați în practică, garda de onoare, dar și pompierii aflați în serviciu, astăzi, la Detașamentul Slatina.
Ceremonia a fost prezentată de șeful ISU Olt, colonelul Adrian Tănase. Toți cei prezenți au purtată mască de protecție și a fost păstrată distanța de siguranță.
Tinerii au așteptat cu emoții momentul în care vor jura credință și devotament pentru țară.
Emoții au avut pentru ei câțiva prieteni, care au venit să îi susțină.

Momente emoționante au trăit astăzi și elevii aflați în practică la Jandarmeria Olt. Au jurat credință și respect țării, chiar cu prețul vieții. După finalizarea stagiului de practică, cu toții se vor întoarce la școlile militare, pentru susținerea examenelor finale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020