Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadouri și diplome pentru copiii instituționalizați
29.05.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 215

1 Iunie, „Ziua Internațională a Copilului”, va fi o zi cu surprize pentru copiii instituționalizați din Olt. Pentru că situația actuală din țară nu le permite să organizeze spectacole, așa cum obișnuiau, micuții, alături de educatorii lor, vor marca această zi cu voie bună, dar și cu multe surprize din partea conducerii DGASPC Olt.


Dacă în anii trecuți, de „Ziua Internațională a Copilului”, reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență și protecția Copilului Olt îi invitau pe toți copiii din centre în lumea basmelor, anul acesta, 1 Iunie va fi altfel. Însă, în fiecare căsuță de tip familial, se vor organiza mici petreceri, iar copiii vor primi din partea instituției cadouri și diplome de merit, pentru că în această perioadă cu toții au fost niște eroi.
Nici Ziua Națională a Adopției nu va fi sărbătorită, anul acesta, cu întâlniri emoționante și super-petreceri pentru copii și familiile lor.
Pentru următorii ani, reprezentanții DGASPC Olt promit că se vor revanșa, iar pentru cele două evenimente vor organiza evenimente de neuitat în marea familie a DGASPC.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020