Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învață să fie polițiști
27.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1304

Zeci de elevi învață meserie de la polițiștii olteni. Ei se află, în această perioadă, în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, fiind repartizați la mai multe servicii din orașele județului, dar și la posturile de poliție. Astfel, viitorii polițiști învață să aplice legea, fac muncă de birou și merg în teren pentru a învăța să comunice cu oamenii.


Învață meseria pe care și-au ales-o. Aproape 70 de elevi de la școlile de poliție din țară au venit în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Olt. De câteva zile, viitorii polițiștii desfășoară diferite activități alături de agenți și ofițeri cu experiență. Fie învață munca de birou, fie merg în stradă, pentru a vedea cum să aplică legea.
Gabriel Claudiu Lupu are doar 20 de ani, iar în curând va fi polițist. Acum învață tot ceea ce trebuie să facă pe viitor.
La fel procedează și colegii săi. Au îmbrăcat cu mândrie haina de polițist, iar acum află cum să aplice legea și să îi apere pe oameni. Polițiștii tutori sunt mândri de cei care le vor lua locul. Sunt ambițioși, curajoși și dornici să învețe ce presupune această meserie. Tot în această perioadă, zeci de elevi se află în practică și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și la Jandarmeria Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020