Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crucea Roșie, alături de Spitalul Județean Slatina
10.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 442

În fiecare zi, voluntarii Societății de Cruce Roșie Olt desfășoară campanii de donare către toate instituțiile care luptă împotriva coronavirusului. De data aceasta, beneficiarul a fost Spitalul Județean de Urgență Slatina, care a primit din partea ONG-ului mai multe produse electrocasnice pentru personalul medical. Acțiunile lor umanitare vor continua și în zilele următoare, iar voluntarii ne îndeamnă pe toți să fim solidari cu cei care luptă pentru a salva vieți.


Nu trece zi în care voluntarii Societății de Cruce Roșie Olt să nu desfășoare acțiuni sociale. În cursul zile de ieri, un important sponsor național de electrocasnice a donat ONG-ului mai multe produse, precum un frigider, o mașină de spălat sau un uscător de rufe. Toate acestea au fost distribuite ieri către personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Directorul Filialei de Cruce Roșie Olt spune că aceste acțiuni de ajutorare a cadrelor medicale vor continua și în perioada următoare. Aceasta face apel la solidaritate și speră ca și alți sponsori să se alăture campaniei lor, intitulată „România salvează România”.
Campania „România salvează România” demarată de Crucea Roșie va continua pe întreaga durată a stării de urgență și va veni în sprijinul tuturor instituțiilor și persoanelor care au nevoie de ajutor în această perioadă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020