Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru slătinenii aflați în dificultate
10.04.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1218

Tichete sociale în valoare de 300 de lei lunar, pe toată durata stării de urgenţă. Este o măsură pe care Primăria Slatina o va aplica pentru a veni în sprijinul slătinenilor cu venituri mici, în această perioadă dificilă. Primarul Slatinei, Emil Moţ, a anunţat cine sunt beneficiarii acestui ajutor şi a făcut un apel la solidaritate şi înţelegere faţă de cei care au nevoie de o mână de ajutor.


Criza generată de coronavirus afectează tot mai multe categorii sociale. Mulți oameni au rămas fără un loc de muncă și au nevie de ajutor. Cum guvernul nu a întreprins încă nicio măsură concretă pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate, Primăria Slatina vine în ajutorul lor. Slătinenii vulnerabili vor beneficia de tichete sociale din partea municipalităţii. Decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, condus de primarul Emil Moţ. Edilul îi roagă pe oameni să evite la maximum deplasările, pentru că numai în acest fel pot avea grijă de sănătatea lor.
Autorităţile spun că vor avea grijă de toţi locuitorii oraşului, însă cei aflaţi în dicultate trebuie ajutaţi cu prioritate.
Închiderea temporară a restaurantelor, barurilor, patiseriilor sau suspendarea activităţii în mai multe domenii de activitate, generate de pericolul de îmbolnăvire, afectează mii şi mii de oameni. Şomajul tehnic oferit de stat este mai mic de 1.000 de lei pe lună, pentru salariul minim pe economie, aşa că multe familii au dificultăţi financiare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020