Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvatori în orice situație
09.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 273

Gest impresionant a doi pompieri din Caracal, care ieșiseră, în această dimineață, din serviciu și se îndreptau spre casă. În fața lor s-a produs un accident rutier, iar militarii au intervenit imediat să acorde îngrijiri medicale celor doi șoferi aflați în autoturisme. Din fericire, victimele nu au fost rănite grav, iar pompierii au rămas la fața locului până la venirea echipajelor de la SMURD și Ambulanță.


Pompierii olteni continuă să facă gesturi frumoase, pline de omenie. După ce, recent, un salvator din Slatina a revenit mai devreme din concediu , pentru a-și ajuta colegii în contextul pandemiei de Coronavirus, alți doi colegi ai săi din Caracal demonstrează că sunt eroi și după ce pleacă de la serviciu. În drumul lor spre casă, aceștia au fost martori la un accident rutier și au sărit imediat să acorde primul ajutor victimelor.
„Plutonierul major Cătălin Laurențiu Popa și Sergentul major Andrei Mihai tocmai ieșiseră din serviciul de 24 de ore și chiar în fața lor s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Până la sosirea echipajelor, au asistat cele două victime, care erau conștiente și cooperante și au deconectat bornele bateriei autoturismului”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
În accident au fost implicate un taxi și o autoutilitară. Taximetristul a fost transportat la UPU Caracal, pentru investigații și acordarea de îngrijiri medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020