Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crucea Roșie, ajutor pentru copii și bătrâni
09.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 444

Societatea de Cruce Roșie Olt continuă campania de ajutorare a oltenilor în această perioadă de pandemie de coronavirus. De data aceasta, voluntarii au strâns și donat cantități impresionante de produse alimentare pentru copiii și vârstnicii din cadrul DGASPC Olt. Mezeluri, produse lactate, cartofi sau cornuri sunt doar câteva din alimentele donate de mai multe societăți din județ și din țară către reprezentanții ONG-ului.


În această perioadă în care și mai mulți oameni au nevoie de ajutor, Societatea de Cruce Roșie Olt demarează ample acțiuni de ajutorare atât a cetățenilor, cât și a instituțiilor publice locale și județene. În ultima perioadă, voluntarii și-au îndreptat atenția către persoanele vârstnice și copiii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Campania lor se desfășoară pe mai multe etape, iar zilele trecute, deja s-au donat cantități impresionante de mezeluri și produse lactate.
Reprezentanții Crucii Roșii au primit ieri și alte alimente. Toate aceste produse urmează si fie donate celor de la DGASPC Olt, în strânsă colaborare instituțiile publice locale și județene.
Campania „România salvează România” demarată de Crucea Roșie va continua pe întreaga durată a stării de urgență și va sări în sprijinul tuturor instituțiilor și persoanelor aflate în prima linie în această luptă împotriva virusului chinezesc.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020