Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, mai cumpătați la cumpărături
08.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2362

Au trecut mai bine de 3 săptămâni de când România a intrat în stare de urgență, iar oamenii s-au mai relaxat în ceea ce privește goana după cumpărături. Slătinenii au realizat că nu trebuie să își facă stocuri inutile și își iau din supermarketuri doar strictul necesar.


Slătinenii sunt mult mai chibzuiți în ceea ce privește aprovizionarea cu alimente. Dacă la începutul acestei perioade de criză vedeam cozi imense la supermarketuri și coșuri pline cu fel și fel de produse, astăzi lucrurile s-au schimbat. Magazinele nu mai sunt aglomerate, iar oamenii cumpără doar strictul necesar.
Acest lucru îl putem observa și la rafturi. Singurul produs care încă lipsește este drojdia. În rest, spun slătinenii, este marfă suficientă pentru toată lumea.
Faptul că slătinenii nu se mai înghesuie la magazine și supermarketuri este datorat și creșterii comerțului online. Tot mai multe societăți comerciale s-au adaptat situației actuale și au introdus servicii de livrări la domiciliu, ținându-i astfel pe oameni în case, în siguranță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE