Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști și viziere confecționate de copii
08.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 342

Copiii instituționalizați se implică în lupta împotriva coronavirusului. Printre lecțiile online și activitățile distractive desfășurate în această perioadă, și-au făcut timp să confecționeze măști de protecție și viziere. Este o provocare făcută de Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt , iar ei au acceptat-o cu mare bucurie.


Sunt săptămâni bune de când copiii din căsuțele de tip familial din Olt stau în casă, din cauza pandemiei de coronavirus. Ei au înțeles și respectă cu strictețe măsurile impuse, pentru a nu se îmbolnăvi. Pentru ca această perioadă să fie distractivă și utilă, au fost provocați să confecționeze măști de protecție și viziere, pe care le vor folosi pentru a se proteja.
Ajutați de angajații instituției, copiii nu au stat mult pe gânduri și s-au apucat de treabă. Iar rezultatul este unul lăudabil.
Deși le este greu, copiii din centre înțeleg această situație dificilă, și transmit un mesaj de susținere și încurajare tuturor, pentru a trece cât mai ușor de această perioadă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020