Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amenzi pentru plimbări nejustificate
07.04.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 378

Controale de amploare pe teritoriul județului nostru, în acest sfârșit de săptămână. Oamenii legii au aplicat zeci de amenzi oltenilor care nu au respectat măsurile impuse de ordonanțele militare. Mulți au ieșit din nou din casă fără motiv.


În acest week-end, peste 550 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au efectuat aproximativ 1.700 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate. Nu au fost depistate nereguli. Au fost depistați însă 76 de olteni care se aflau pe stradă fie fără declarație privind motivul deplasării, fie circulând fără un motiv justificat și au fost amendați . În continuare, autoritățile fac apel către cetățeni să respecte măsurile impuse pentru a limita riscul de îmbolnăvire.

Recomandări pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19:

„Insistăm să respectați cu strictețe și responsabilitate măsurile impuse și să circulați numai pentru motivele excepționale invocate în actele normative amintite. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”, transmit autoritățile.


De săptămâna trecută, amenzile aplicate pentru nerespectarea ordonanței militare privind restricțiilor de circulație pot ajunge până la 20.000 de lei pentru persoanele fizice, iar în cazul firmelor sancțiunea poate fi chiar și de 70.000 de lei. 

amenzi covid-19
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE