Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi facilități fiscale pentru contribuabili
03.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 244

Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt a anunțat că a instituit o serie de facilități fiscale pentru contribuabilii olteni plătitori de impozit pe profit. De asemenea, agenții economici care importă medicamente sau echipamente de protecție sunt scutiți de la plata efectivă a TVA-ului. Reprezentanții instituției reamintesc faptul că depunerea declarațiilor și plata obligațiilor se poate face doar prin intermediul serviciilor de comunicare la distanță.


Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt a adoptat o serie de facilități fiscale pentru plătitorii de impozit pe profit. În acest sens, toți contribuabilii care achită integral impozitul datorat pentru trimestrul întâi până la data de 25 aprilie 2020 pot beneficia de o bonificație de 5 sau chiar 10%.
„Contribuabilii beneficiază de bonificaţii dacă plătesc impozitul datorat pentru trimestrul I, respectiv pentru plata anticipată trimestrială până la termenul scadent de 25 aprilie 2020.", se arată într-un comunicat de presă.
Totodată, reprezentanții instituției spun că persoanele care importă medicamente, echipamente de protecție sau medicale care pot fi utilizate în prevenirea și tratarea COVID-19 sunt scutiți de la plata efectivă a TVA-ului.
În contextul în care Agenția Județeană a Finanțelor Publice Olt și-a suspendat activitatea de relații cu publicul, contribuabilii olteni sunt nevoiți să utilizeze mijloacele de comunicare la distanță, precum Spațiul Privat Virtual, internet banking-ul sau platform ghișeul.ro .
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020