Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pregătiți să ajute slătinenii
31.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 358

Direcția de Asistență Socială Slatina este pregătită să ajute persoanele în vârstă, care nu au pe nimeni pentru a le face cumpărăturile. Zece echipe sunt zilnic în teren, pentru a merge să aprovizioneze cu alimente vârstnicii peste 65 de ani. În acest fel, angajații Direcției îi protejează și îi ajută să nu se expună pericolului de îmbolnăvire, prin ieșirile în public și aglomerație.


Direcția de Asistență Socială Slatina este alături de vârstnici în această perioadă dificilă. Mai ales că ei reprezintă categoria cea mai vulnerabilă de îmbolnăvire cu temutul virus, COVID -19. Astfel, pentru a-i proteja să evite să mai iasă la cumpărături și să se expună riscului de îmbolnăvire, angajații Direcției merg la magazin în locul lor. Acest lucru se întâmplă deja de mai multe zile la Slatina, iar echipele merg în teren cu lista de cumpărături și fac piața.
Pot cere ajutorul celor de la Direcția de Asistență Socială Slatina doar persoanele singure, care nu au aparținători și nu are cine să le ofere sprijin.
Până în prezent, s-au înregistrat 35 de apeluri în acest sens. Dintre acestea, au rămas în evidență 18 persoane pe care angajații Direcției le ajută cu aprovizionarea. În restul cazurilor, este vorba despre telefoane pentru informare.
Numerele de telefon la care pot suna vârstnicii aflați în dificultate sunt: 0349.801.570; 0765.381.606; 0766.677.906 Angajații Direcției fac apel la ceilalți cetățeni să nu apeleze aceste numere, pentru a nu bloca liniile telefonice care sunt destinate persoanelor cu astfel de nevoi speciale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020