Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM recomandă munca de acasă
31.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 281

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt recomandă angajatorilor să asigure prin orice mijloace securitatea și sănătatea lucrătorilor în contextul epidemiei de Coronavirus. Patronii sunt încurajați să introducă, acolo unde este posibil, munca de acasă sau telemunca. Muncitorii sunt și ei sfătuiți să evite pe cât posibil spațiile de muncă aglomerate și interacțiunile cu un număr mare de persoane.


În contextul răspândirii infecției cu noul Coronavirus, Inspecția Muncii recomandă angajatorilor și muncitorilor să se informeze și să aplice toate măsurile dispuse de autoritățile abilitate. Pentru a limita interacțiunea socială și pentru a gestiona în mod eficient această situație, patronii sunt încurajați să apeleze la concepte noi, precum munca la domiciliu sau telemunca.
Reprezentanții ITM îi sfătuiesc pe angajatori să ia toate măsurile de protecție pentru a le asigura lucrătorilor toate condițiile pentru prevenirea apariției virusului COVID-19 la locul de muncă.
De asemenea, muncitorii trebuie să aibă în vedere că au obligația să își desfășoare activitatea în conformitate cu instrucțiunile primite, astfel încât să nu se expună pericolului de infecție cu Coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020