Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cumpărături cu livrare la domiciliu
31.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 788

Mai multe magazine din Slatina și-au reorganizat activitatea și livrează produse la domiciliul clienților, pentru a-i ajuta pe oameni să evite deplasările. Fără a percepe taxă de transport, dar stabilind o sumă minimă pentru valoarea cumpărăturilor, administratorii doresc ca în această perioadă grea, să vină în sprijinul celor vulnerabili. De la alimente de bază și până la produse cosmetice, toate pot fi comandate prin telefon.


Este metoda aplicată de câteva zile, de multe dintre magazinele mixte din Slatina. Cu un simplu telefon, fără a fi nevoiți să iasă din casă, evitând astfel riscul de îmbolnăvire, oamenii se pot aproviziona cu tot ce au nevoie. Familia Nicoliță deține un magazin și a reușit să implementeze această metodă de câteva zile. Duc alimentele direct la domiciliul clientului, fără a percepe taxă de transport.
La fel procedează și alte magazine mai mari sau mai mci din Slatina, care duc la domiciliul clienților atât alimente cât și jucării. Această modalitate de comercializare a fost aplicată și de unii fermieri olteni. Ei duc la ușa consumatorilor, zilnic, produse proaspete și sănătoase, din grădină, iar numărul clienților crește de la o zi la alta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020