Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consiliere psihologică pentru copiii statului
31.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 575

Pentru a trece mai ușor peste această perioadă grea, copiii instituționalizați din Olt sunt zilnic vizitați de psihologii din cadrul DGASPC Olt. Ei le explică cât de necesar este să stea în casă, dar și cum își pot petrece timpul frumos.


Neavând lângă ei și neprimind iubirea de părinte de care au atâta nevoie, mai ales acum când sunt nevoiți să stea în casă, copiii instituționalizați sunt ajutați să treacă mai ușor peste această perioadă. Conducerea Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt a luat măsuri importante, venind astfel, în sprijinul acestor suflete. Zilnic, în fiecare căsuță, un psiholog merge pentru a sta de vorbă cu acești micuți, oferindu-le consiliere psihologică, ajutându-i astfel, să treacă mai ușor prin aceste momente dificile.
Copiii instituționalizați au înțeles situația grea prin care trece întreaga lume, iar alături de specialiști își petrec ziua cu joc, cântece și multă voie bună. Bineînțeles nu sunt neglijate nici activitățile educative.
Marea familie DGASPC Olt este optimistă și susține că „Stând acasă, totul va fi bine” și în curând fiecare dintre noi ne vom bucura din nou de clipele frumoase de dinainte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020