Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se adaptează, pentru a-și salva afacerile
30.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 707

Deși sperau ca afacerile lor să funcționeze foarte bine și cu livrare la domiciliu, patronii de restaurante din Slatina se plâng că vânzările au scăzut semnificativ. În această perioadă, unii oamenii sunt reticenți în a consuma mâncare gătită cumpărată, iar alții dispun de un buget mic, gestionând fiecare bănuț, spun administratorii.


De aproximativ două săptămâni, barurile și restaurantele au fost închise, prin ordonanță militară. Localurile de alimentație publică și-au putut continua activitatea, dar cu livrare la domiciliu. Mulți dintre administratorii de restaurante au sperat ca prin această metodă să își poată menține afacerile pe linia de plutire, astfel încât să nu fie nevoiți să-și închidă porțile. Este și cazul acestui restaurant din Slatina, în care s-au luat toate măsurile de igienă pentru ca angajații și mâncarea să ajungă în siguranță la cumpărători.
Deși au pus la dispoziția clienților meniuri diversificate și la prețuri rezonabile, numărul de comenzi a scăzut semnificativ, odată cu restrângerea activităților în mai multe domenii.
La Slatina, multe dintre restaurantele care au optat pentru această metodă de aprovizionare au pus lacătul pe ușă, după ce, zile întregi, nu au avut nicio comandă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020