Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary și Crucea Roșie, donații în timp de pandemie
30.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 196

Clubul Rotary Slatina, în parteneriat cu Societatea de Cruce Roșie Olt, au venit în ajutorul Comitetului Local pentru Situații de Urgență Slatina și au donat mai multe produse sanitare și de igienă. Pastă de dinți, periuțe de dinți sau saci menajeri au fost doar câteva materialele distribuite celor carantinați. Membrii Clubului Rotary au în plan confecționarea și distribuirea a peste 1.000 de viziere pentru cadrele medicale ale spitalului.


Clubul Rotary Slatina a hotărât să fie parte la efortul colectiv de a sprijini populația în această pandemie de Coronavirus. Alături de voluntarii Societății de Cruce Roșie Olt, membrii clubului au donat centrului de carantină din Slatina mai multe produse sanitare și de îngrijire personală.

Acțiunile de voluntariat ale Clubului Rotary vor continua și în perioada următoare. Membrii organizației au în plan achiziționarea a peste 1.000 de viziere care vor fi distribuite medicilor din cadrul Spitalului de Urgență Slatina, care se află în „prima linie” în lupta cu virusul COVID-19.
Membrii Clubului Rotary încurajează, prin proiectele lor, spiritul civic și de voluntariat și sfătuiesc populația să respecte regulile de igienă diseminate de autoritățile abilitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020