Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reguli noi pentru vârstnici
30.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 322

Slătinenii au ieșit și astăzi în jurul casei pentru a-și scoate la plimbare animalele de companie. Până astăzi, persoanelor de peste 65 de ani nu le era permisă părăsirea domiciliului, în afara intervalului de timp 11-13. Ministerul Afacerilor Interne a adoptat o nouă ordonanță militară care le permite vârstnicilor să iasă cu patrupedele și seara, fără a avea nevoie de o declarație.


În intervalul orar 11-13 vedem în fiecare zi slătineni de toate vârstele alături de animalele lor de companie. Până astăzi, persoanele de peste 65 de ani aveau dreptul să iasă din casă doar în acest interval de timp. Ministerul Afacerilor Interne a adoptat seara trecută o nouă ordonanță militară prin care vârstnicii au voie să iasă la plimbare cu patrupedele și seara, între orele 20 și 21, fără a fi nevoie de o declarație pe proprie răspundere.

În afară de această reglementare, persoanele care depășesc vârsta de 65 de ani au dreptul de a părăsi domiciliul în orice moment al zilei, doar pentru servicii medicale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020