Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lumea se schimbă, noi ne adaptăm
30.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 231

Campania „Lumea se schimbă” continuă, iar ediția de astăzi este dedicată în cea mai mare parte acțiunilor de protecție a mediului, pe care copiii din județ le desfășurau anul trecut, la finalul lunii martie. Astăzi, toți copiii stau acasă și admira frumusețea naturii de la balcon. Vești bune veneau și din lumea sportului, atât de la echipa de handbal CSM Slatina cât și de la primărie, care pregătea documentația pentru ridicarea unui nou stadion.


Anul trecut, la finalul lunii martie, jurnalul de știri al OLT Tv era animat de o acțiune ecologică inedită a prichindeilor de la Grădinița cu program prelungit nr.3, din Slatina. Au făcut o paradă a costumelor ecologice și au plantat flori de primăvară și copaci, în cadrul proiectului „Pădurea păstrează viață”.
Și tot la finalul lunii martie, savuram, alături de handbalistele de la CSM Slatina, o victorie uriașă pe prima scenă a handbalului românesc, împotriva formației Minaur Baia Mare.
Tot din lumea sportului, primeam vești bune de la Primăria Slatina, unde se purtau discuții și se elaborau documente pentru proiectul privind construcția unui nou stadion.
Astăzi, își școli au loc doar acțiuni de dezinfecție, în timp ce copiii stau acasă, în așteptarea zilelor în care se vor putea bucura de frumusețea naturii. Meciurile de handbal au fost și ele suspendate, iar sala de sport animată de inimoasa galerie a CSM Slatina e pustie. Nimeni nu se mai gândește când vom avea un nou stadion, pentru că tot ce ne interesează acum este să scăpăm de coronavirus. Primăria dezinfectează scările de bloc și străzile, iar vechiul stadion a rămas abandonat la marginea orașului. Se schimbă lumea, iar prioritățile noastre sunt cu totul altele, de când s-a instalat teama că noi, copiii sau bunicii noștri s-ar putea îmbolnăvi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Rută sigură pentru ocolirea Podului Olt

Se circulă în cele mai bune condiții, pe strada Basarabilor, din Slatina, pe tronsonul care duce către barajul Oltului. Primăria Slatina este la finalul lucrărilor de asfaltare pe această porțiune care va fi folosită ca rută alternativă atunci când se va opri circulația de podul Olt. Investiția este finanțată din bugetul local și a fost finalizată în timp record. Anul trecut, pe 4 iunie, primarul Emil Moț anunța că a decis să modernizeze șoseaua.
04 Iun 2020