Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deficit de muncitori în construcții
12.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 176

Vremea favorabilă din această iarnă a ținut deschise șantierele de construcții. Astfel se explică numărul mare de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Olt în acest domeniu de activitate. Față de anul trecut, în aceeași perioadă, potrivit statisticilor realizate de reprezentanții instituției, patronii firmelor de construcții vin cu ofertă bogată de joburi.


A fost o iarnă blândă, cu temperaturi ridicate, iar firmele de construcții și-au continuata și în această perioadă. S-a lucrat continuu, iar administratorii de firme de construcții s-au confruntat cu o lipsă de personal. Pentru a găsi forță de muncă, au fost nevoiți să se adreseze serviciului specializat din cadrul AJOFM Olt. Zidari, faianțari sau maiștri în construcții civile sunt câteva meserii oferite în acest moment pe piața muncii.
Față de anul trecut, în Olt, se constată o lipsă acută a personalului în domeniul construcții. Cu o situație asemănătoare se confruntă și patronii firmelor de confecții textile.
Cele mai multe joburi disponibile, astăzi, la nivelul județului Olt sunt în zona Slatinei, cu 186 de locuri de muncă vacante. Oferta se adresează atât persoanelor cu studii medii, cât și celor cu studii superioare, așa că cei interesați să lucreze au de unde alege. Pe locul secund ca număr de joburi vacante este zona Balș. Aici angajatorii caută personal în meserii precum bucătar, lucrător gestionar sau contabil.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE