Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biletele de tratament, mai ușor de obținut
11.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1469

Aproximativ 59.000 de bilete subvenționate de tratament balnear – acesta este numărul pe care Guvernul l-a alocat pentru anul 2020. Executivul a aprobat și schimbări în ceea ce privește modul de acordare a sejururilor. În primul rând se reduce birocrația, iar beneficiarii trebuie doar să completeze o cerere, pentru a putea merge la tratament.


Pensionarii și angajații care vor să beneficieze de sejururi subvenționate în stațiunile balneare trebuie să țină cont de faptul că anul acest au fost anunțate mai multe schimbări. Elementul de noutate este reprezentat reducerea birocrației. Concret, dacă anul trecut beneficiarii erau obligați să se prezinte la Casa de Pensii cu mai multe documente într-un dosar, acum solicitantul trebuie să înregistreze doar cererea.
Responsabilitatea cade acum pe umerii solicitanților. Potrivit reprezentanților Casei Județene de Pensii Olt, în cazul în care datele declarate nu sunt valide sau sunt incomplete, cererea va fi respinsă și anulată.
Până în acest moment, la Casa Județeană de Pensii Olt, sunt înregistrate peste 1.300 de cereri pentru bilete de tratament. Numărul alocat pentru fiecare județ în parte urmează a fi stabilit în perioada următoare, iar toate detaliile pot fi găsite pe pagina de internet a instituției sau la sediu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE