Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Gardienii apelor”, în acțiune
10.02.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1657

Serviciul de Gospodărie a Apelor Olt derulează în fiecare an lucrări de apărare împotriva inundațiilor. Reprezentanții instituției au prezentat o listă cu proiectele bifate în anul 2019. O situație specială este reprezentată de pârâul Goța, din localitatea Priseaca, unde lucrările afectate de viitura de anul trecut vor fi reluate.


Chiar dacă inundațiile nu au mai creat probleme mari în județ în ultimii ani, Serviciul de Gospodărire a Apelor Olt continuă seria de lucrări de apărare, astfel încât, efectele revărsării apelor să fie ameliorate. Bălteni, Sprîncenata, Perieți sau Priseaca sunt doar câteva localități unde „gardienii apelor” au acționat anul trecut.
Pârâul Goța, din localitatea Priseaca, este o zonă care pune frecvent probleme. Anul trecut, angajații SGA Olt au colmatat ambele maluri, pentru a diminua riscurile de inundații. Aici, cursul de apă s-a revărsat, iar viitura a afectat întreaga lucrare. Cei de la Apele Române spun că anul acesta vor reface zonele distruse și că vor demara o serie de lucrări de înălțare a malului.
Anul acesta, Serviciul de Gospodărire a Apelor are în plan derularea mai multor proiecte de igienizare și decolmatare a cursurilor de apă pe care le are în subordine.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE