Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salarii atractive pentru tinichigii și mecanici
07.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 340

Angajatorii norvegieni sunt în căutare de forță de muncă românească. Ei au la dispoziție locuri de muncă valabile în industria auto. Tinichigiu auto, mecanici sau vopsitori sunt doar câteva meserii pentru care firma plătește până la 25 de euro pe oră și subvenționează transportul până în Norvegia.


Prin Eures, în această perioadă sunt oferite peste 600 de locuri de muncă în diferite domenii de activitate. O ofertă generoasă vine din partea angajatorilor norvegieni. Ei caută personal calificat pentru industria auto.
În funcție de meseria pentru care se aplică, salariul variază între 19 și 25 euro pe oră, spun reprezentanții Eures. Pe lângă aceste joburi, prin serviciul din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt oferite și alte locuri de muncă. În această perioadă, șase țări din Uniunea Europeană sunt în căutare de personal. Cele mai multe posturi vacante sunt în Spania, în agricultură. Însă, oltenii interesați să lucreze în afară au la dispoziție și alte oferte.
Persoanele care vor să lucreze în străinătate sunt așteptate la punctul de lucru Eures, din Slatina. Aici vor beneficia de consiliere și li se va facilita angajarea pentru jobul dorit.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020