Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concurenți mulți, dar nepregătiți
09.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2014

Concurenți mulți, dar nepregătiți. S-a finalizat concursul la Serviciul de Ambulanță Olt pentru cele două posturi de șoferi, care au fost ocupate. Deși a fost bătălie mare, pe cele două locuri vacante fiind înscriși câte zece concurenți, cei mai mulți nu și-au însușit bibliografia. Doar cinci au reușit să promoveze examenul.


Cele două posturi de ambulanțieri scoase la concurs la Serviciul de Ambulanță Olt au fost ocupate. Au fost angajați un șofer la Slatina și altul la Caracal, după ce locurile erau vacante de mai multă vreme. Potrivit reprezentanților de la Ambulanță, deși concurența a fost mare, pentru cele două posturi fiind înscriși 21 de candidați, cei mai mulți s-au prezentat nepregătiți și au picat examenul. Doar cinci au reușit să treacă de proba scrisă și au ajuns la interviu.
Pe lângă experiența de șofer profesionist pe care ar fi trebuit să o aibă, concurenții au fost testați și cu privire la cunoștințele medicale. Aici au fost puși în dificultate și au picat pe capete.
Condițiile bune de lucru, programul, dar și salariul destul de atractiv, sunt motivele pentru care cele două posturi au fost mult râvnite. Un ambulanțier câștigă lunar peste 5.000 de lei.
Cu cele două posturi ocupate, deficitul de personal pentru ambulanțieri la Serviciul Județean de Ambulanță a fost rezolvat. 118 șoferi sunt în prezent angajați, iar pe o singură tură lucrează 24 de echipaje.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE